מצרכים:
2 מנגו
250 מ"ל מי אגוז קוקוס
הכנה:
שמים במקרר לכמה שעות או במקפיא (לפחות זמן)
את הקרטון של מי אגוז הקוקוס (של חברת AROY-D), מוציאים , פותחים ומשתמשים רק בחלק הלא נוזלי (שומן הקוקוס).
שמים בבלנדר יחד עם המנגו המקולף וללא הגלעין , טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
שופכים את הבלילה למתקן להכנת קרטיבים אישיים ( אני השתמשתי באלו שמוכרים באיקאה) ושמים במקפיא למספר שעות.
כדי שניתן יהיה לשחרר את הקרטיב בקלות, שטפו בזרם מים פושרים.
- ניתן להכין עם כל פרי אחר שבעונה
- מנגו עשיר בבטא קרוטן, מקור לויטמיןA, עשיר בויטמין C וחומצה פולית.
- להשתמש רק בפרות בשלים.
- לא להשתמש במי/קרם קוקוס המכילים מרכיבים נוספים חוץ ממי קוקוס ומים.
בתאבון