גלידת מנגו אישית

מצרכים:גלידת מנגו אישית

2 מנגו

250 מ"ל מי אגוז קוקוס

 

הכנה:

שמים במקרר לכמה שעות או במקפיא (לפחות זמן)
את הקרטון של מי אגוז הקוקוס (של חברת AROY-D), מוציאים , פותחים ומשתמשים רק בחלק הלא נוזלי (שומן הקוקוס).

שמים בבלנדר יחד עם המנגו המקולף וללא הגלעין , טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.

שופכים את הבלילה למתקן להכנת קרטיבים אישיים ( אני השתמשתי באלו שמוכרים באיקאה) ושמים במקפיא למספר שעות.

כדי שניתן יהיה לשחרר את הקרטיב בקלות, שטפו בזרם מים פושרים.

  • ניתן להכין עם כל פרי אחר שבעונה
  • מנגו עשיר בבטא קרוטן, מקור לויטמיןA, עשיר בויטמין C וחומצה פולית.
  • להשתמש רק בפרות בשלים.
  • לא להשתמש במי/קרם קוקוס המכילים מרכיבים נוספים חוץ ממי קוקוס ומים.

בתאבון🙂